UVI-CES Computer Courses/Workshops Schedule for November 2017 - June 2018



Registration and payment for all workshops starts one month prior to the beginning date of all workshops, but feel free to contact us and be added to the waiting lists. To register please call Instructor DaraMonifah Cooper at (340) 693-1081. All courses and workshops will be conducted at CES. The Registration Fees are between \$20 - \$35 for the UVICES Computer Training Courses and Workshops.

Courses/Workshops	Dates/Times	Fee
2 hours Usefulness of Mobile Devices Basic Phones & Tablets	November 2 – 24, 2017 Wednesdays - Fridays Section 1 10 am – 12 pm Section 2 2 pm – 4 pm	\$20
28 hours UVI-CES Basic or Intermediate Computer Training Course	November 29 – January 11, 2018 Section 1 10 am – 12 pm or 2 pm - 4 pm (Wed/Fri)	\$35
6 hours Usefulness of Internet Workshop & search.eXtension.org	January 24 & 26 (Wed/Fri) Section 1 9:00 am – 12:00 pm Section 2 1:30 pm - 4:30 pm (Wed/Fri)	\$20
6 hours Usefulness of Social Media & www.eXtension.org	Jan 31 & February 2 (Wed/Fri) 7 & 9, 2018 Section 1 9:00 am – 12:00 pm Section 2 1:30 pm - 4:30 pm (Wed/Fri)	\$20
15 hours Beginning & Intermediate PowerPoint Workshop	February 7, 8 & 9, 2018 (Wed - Fri) 9:00 am – 12:00 pm (LUNCH) 1:30 pm - 4:30 pm	\$25
21 hours Basic Excel Workshop	February 14, 15, 16 & 21, 22, 23, 2018 (Wed - Fri) 9:00 am – 12:00 pm (LUNCH) 1:30 pm - 4:30 pm	\$25
PROMOTING AGRI-FEST!! (ST. CROIX)	February 16 - 18, 2018	
2 hours Usefulness of Mobile Devices Basic Phones & Tablets	March 7 – 30, 2018 Wednesdays - Fridays Section 1 10 am – 12 pm Section 2 2 pm – 4 pm	\$20
28 hours UVI-CES Basic or Intermediate Computer Training Course	April 4 – May 16, 2018 (Holiday on 4/27) Section 1 10 am – 12 pm or 2 pm - 4 pm (Wed/Fri)	\$35
6 hours Usefulness of Internet Workshop & search.eXtension.org	May 23 & 25 (Wed/Fri) Section 1 9:00 am – 12:00 pm Section 2 1:30 pm - 4:30 pm (Wed/Fri)	\$20
6 hours Usefulness of Social Media & www.eXtension.org	May 30 & June 1 (Wed/Fri) 6 & 8, 2018 Section 1 9:00 am – 12:00 pm Section 2 1:30 pm - 4:30 pm (Wed/Fri)	\$20
15 hours Beginning & Intermediate PowerPoint Workshop	June 13, 14 & 15, 2018 (Wed - Fri) 9:00 am – 12:00 pm (LUNCH) 1:30 pm - 4:30 pm	\$25
21 hours Basic Excel Workshop	June 20, 21, 22 & 27, 28, 29, 2018 (Wed - Fri) 9:00 am - 12:00 pm (LUNCH) 1:30 pm - 4:30 pm	\$25

Senior Community Services Employment Program Courses are offered in bulk as we also do with farmers. **To Register for any of these or join a waiting list: Email:** <u>dcooper@uvi.edu</u> or Call: (340) 693-1081



Inexpensive hands-on training in a comfortable social environment! Follow us online @uvices: <u>ces.uvi.edu</u> | <u>FACEBOOK</u> | <u>INSTAGRAM</u> | <u>TWITTER</u> | <u>LINKEDIN</u> | <u>SOUNDCLOUD</u>